Barbecue

Ruud en Miny hebben verschillende prijzen gewonnen voor hun barbecue-schotels. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een smakelijke schotel en een heerlijk assortiment.

Zoals u van ons gewend bent hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld voor de barbecue. Vanwege de leuke reacties hebben we weer thema-pakketten gemaakt. Uiteraard kunt u nog steeds terecht voor de basis- en budgetpakketten, die ideaal zijn voor buurt- en verenigingsfeestjes, maar voor echte liefhebbers zijn lekkere pakketten bedacht. Al wilt u een eigen pakket op maat, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk.

Barbecuepakket
rundvlees steak

Vraag in de winkel ook naar het "All-in" pakket of de aanvulling compleet. Wij zorgen dan ook voor bijvoorbeeld rauwkostsalades en bestek zodat u makkelijk een fantastische barbecue kunt organiseren. Lekker samen of met uw vrienden, familie of buren.

Wij kunnen u natuurlijk persoonlijk adviseren bij ons in de winkel, waar u ook een kleurenfolder vindt. Om nu vast te kunnen voorbereiden kunt u de folder ook downloaden vanaf onze website.

Goed gereedschap is het halve werk

Om uw barbecuefeest compleet te maken haalt u vanzelfsprekend bij Keurslagerij Van Schaik in Huizen uw vlees en sauzen. U kunt echter ook gratis gebruik maken van onze barbecue's die wij tijdens het zomerseizoen in de winkel kunnen tonen. U kunt gebruik maken van een roestvrijstalen houtskoolbarbecue of deze stijlvolle gasbarbecue.

Handig is ook de grote professionele "iso-box". Dit is een grote professionele koelbox waarmee u eenvoudig uw vlees koel houdt buiten de koelkast. U kunt nu gerust iedereen uitnodigen voor een barbecue: het hoeft niet in uw koelkast meer te passen. 

Barbecue

Wilt u iets bijzonders brengen voor uw tuinparty? Vraag naar de barbecueplanken voor een bijzondere en heerlijke bereiding van uw vlees.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden en mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld een grote partij met barbecue ook afleveren bij u in de tuin!

Barbecuefolder 2023

van Schaik, Keurslager

Holleblok 38
1273 EG Huizen
035-5260817
035-5251084

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten