Over onze Keurslagerij van Schaik

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Winkel

Veelgestelde vragen

Steeds meer klanten nemen de moeite om onze website te bezoeken. Daarom hebben we eens de tijd genomen om veelgestelde vragen te beantwoorden. Heeft u een vraag die nog niet is beantwoord? Stel hem dan gerust in de winkel of stuur een e-mail naar info@vanschaikhuizen.keurslager.nl.

Slagerij

Waarom doe je mee aan vakwedstrijden?

In onze Keurslagerij besteden we veel tijd aan het maken van nieuwe en lekkere nieuwe producten, echter beoordelen we deze eerst zelf. Om een goed, onafhankelijk oordeel te krijgen van vakkundige mensen met veel ervaring kunnen slagers meedoen aan vakwedstrijden. Onze producten sturen we dus in naar deze vakwedstrijden om inzicht te krijgen in de kwaliteit van onze producten.

In de afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in onze worstmakerij en veel nieuwe producten gemaakt. We zijn er ontzettend trots op dat al deze producten als uitmuntend zijn beoordeeld en “Goudkeur” hebben gekregen. Deze certificaten hangen we op in onze winkel, zodat u kunt zien hoe we presteren bij deze vakwedstrijden en dat we veel tijd geld en moeite investeren in het blijven leveren van de beste kwaliteit zelfgemaakte producten.

Wat maakt jullie slagerij uniek?

Er zijn uitstekende worstmakerijen die prima ambachtelijke producten kunnen leveren die we met trots durven te presenteren in onze winkel. Het zelf maken van unieke, prachtige lokale producten maakt  onze winkel echter uniek. U vindt bij ons producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Dat is uiteraard de beste reden om nog eens terug te komen. We hebben daarnaast groot plezier in het maken van de lekkerste producten en houden van dat onderdeel van ons vak. 

van Schaik, Keurslager

Holleblok 38
1273 EG Huizen
035-5260817
035-5251084

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten