Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand.
We kondigen al jaren aan dat we een uitgesproken rundvleesspecialist zijn. Het continue leveren van de beste kwaliteit rundvlees kost tijd en veel overleg. Wij werken graag met Hollands rundvlees dat in Nederland is opgegroeid. Om nog beter te kunnen sturen op kwaliteit hebben we afspraken gemaakt met boer Ferdinand van den Brink uit Harskamp. We kiezen samen de beste runderen uit de wei en laten deze brengen naar de slachterij. Ons rundvlees komt dus gewoon uit de buurt en we kunnen zelf zien dat er goed voor de runderen wordt gezorgd.
Wist u dat ons 30-jarig jubileum op de boerderij van Ferdinand van den Brink is gevierd? Een waar bbq-spektakel met lekker eten en drinken, afgewisseld met een interessante rondleiding. Nog zo'n voordeel van contact met de boer!
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.